Έγιναν τα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου του ΑΟ Τρίκαλα

0
42
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, κάθε επισημότητα, με μιαπανέμορφη εκδήλωση και με πολύ κόσμο, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο νέο αθλητικό “στολίδι” των Τρικάλων, το Αθλητικό Κέντρο του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα στη Σωτήρα.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου…

Παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίωνκ. Δημήτρης Παπαστεργίου, οι βουλευτές…ο αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο αντιπερειφερειάρχης τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας παράγοντες του πολιτικού, επιχειρηματικού, δημοσιογραφικού,αθλητικού κόσμου,  αλλά και πάρα πολύς κόσμος που ήρθε στο νέο προπονητικό κέντρο για να δει από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις.

Η εξαιρετική αυτή αθλητική εγκατάσταση, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες της για την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα και ξεκινά ένα νέο ταξίδι στο Τρικαλινό ποδόσφαιρο και την ανάπτυξή του.

Πέντε νέα γήπεδα (το ένα με συνθετικό τάπητα), σύγχρονα αποδυτήρια, προβολείς , αυτόματο πότισμα και άλλες υποδομές, αποτελούν τη νέα αθλητική εγκατάσταση των Τρικάλων.

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, για την μεγάλη τους συμβολή στην ολοκλήρωση του έργου, το οποίο ήταν ένα όνειρο 59 ετών, να αποκτήσει ο ΑΟ Τρίκαλα τις δικές του εγκαταστάσεις. Και έγινε πραγματικότητα, κάτι που έχει χαροποιήσει όλους τους υγιείς Τρικαλινούς φιλάθλους.

Επίσης, ειδική τιμητική πλακέτα δόθηκε στον ιατρό κ. Νίκο Μπακογιάννη, για την συνεισφορά του στον Ερασιτέχνη και την υλοποίηση της ιδέας του νέου αθλητικού κέντρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here