Έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΣ Μετέωρα

0
100

Ο ΑΣ Μετέωρα διοργάνωσε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή όπου συμμετείχαν όλα τα τμήματά του.

Η γιορτή έγινε στο περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σταδίου “Βασίλης Καρακίτσιος” όπου προσφέρθηκαν  χριστουγεννιάτικα γλυκά και διάφορα δώρα.

Στα παιδιά της Ακαδημίας δόθηκαν γλυκά, χυμοί, κρέμες, και χρήσιμα δώρα, ενώ στους παίκτες της ανδρικής ομάδας δόθηκε από ένα μπουκάλι κρασί, γλυκά, αλλά και διάφορα άλλα δώρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Βαβίτσας ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και υποσχέθηκε ότι η διοίκηση προσπαθεί και κάνει τα πάντα τόσο για τα παιδιά της Ακαδημίας όσο και για τους παίκτες της ανδρικής ομάδας.

Το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Βαβίτσας από την πλευρά του ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους και καλές διακοπές στα παιδιά της ακαδημίας και τόνισε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που όλη η ομάδα ήταν παρόν στην εκδήλωση αυτή.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας και μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Σιαμουρέλης ευχήθηκε επίσης σε όλους καλές γιορτές και τόνισε πως είναι μεγάλη χαρά για όλους που υπάρχει μπροστά τους το παρόν της ομάδας (οι παίκτες της ανδρικής ομάδας) και το μέλλον (τα παιδιά της Ακαδημίας) και πως όλοι πρέπει να αποτελούν μια οικογένεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here