Έτοιμα τα Μετέωρα για το ματς του Σαββάτου με την Κρύα Βρύση

0
30

Μετέωρα και Κρύα Βρύση θ’ αναμετρηθούν το Σάββατο για την τελευταία (11η) αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας στο γήπεδο της Διάβας.

Τα Μετέωρα προπονήθηκαν κανονικά αυτή την εβδομάδα παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ήδη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου σε σχέση με το ματς με το Δενδροχώρι ο Νίκος Αγγελάκης θα έχει 3 επιπλέον λύσεις. Οι δύο μεταγραφές που έγιναν την εβδομάδα που πέρασε ο Γιώργος Ψαθογιαννάκης και ο Χρήστος Μπουρούσης, ενώ επιστρέφει και ο Θοδωρής Φορτούνης ο οποίος έκτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που είχε τιμωρηθεί στο παιχνίδι με την Λυγαριά.

Η Κρύα Βρύση από την πλευρά της προετοιμάστηκε όσο καλύτερα μπορούσε για το παιχνίδι του Σαββάτου και θα κάνει την προσπάθειά της όπως σε κάθε αγώνα. Μέσα στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δυνατή και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αρετές της.

Επίσης ενισχύθηκε στην μεταγραφική περίοδο που φτάνει στο τέλος της καθώς απέκτησε τους Θεόδωρο Χριστοδουλόπουλο, Λεωνίδα Μπουτίνα και Βασίλη Κηρύκο από τα Μετέωρα, ενώ απέκτησε και τον Κορσάρι από το Καστράκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here