Έτοιμη η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

0
50

Μια από τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ήταν και η έγκριση της προκήρυξης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η προκήρυξη δεν έχει αναρτηθεί ακόμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, αλλά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τις ομάδες, αν και είναι πολύ πιθανό σε πρώτη φάση να μην αναφέρει το πόσες ομάδες θα απαρτίζουν κάθε όμιλο και πόσες θα κερδίζουν άνοδο ή θα υποβιβάζονται.

Επειδή ακόμη το τοπίο είναι “θολό” τόσο με τις αναδιαρθρώσεις των επαγγελματικών πρωταθλημάτων όσο και με το πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική αναμένεται στην προκήρυξη να αναφέρονται η καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής, το κόστος του παραβόλου – το οποίο έχουν ζητήσει οι ομάδες να μειωθεί – αλλά και οι ηλικιακοί περιορισμοί και το τι ισχύει με τους ξένους που μπορεί να χρησιμοποιεί κάθε ομάδα.

Ειδικότερα για τον κρητικό όμιλο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα γίνει με τη μία θέση των Χανίων και αν θα μείνει “ορφανή” σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι ο Πανακρωτηριακός δεν θα δηλώσει συμμετοχή. Ο Απόλλων έχει τοποθετηθεί δημόσια ότι δεν επιθυμεί να καλύψει το κενό – αν τελικά υπάρξει – ενώ από πλευράς Σπάθας η απάντηση θα δοθεί όταν έρθει η στιγμή “να πέσει το μπαλάκι” στην ομάδα.

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here