Αγώνες ανά 72 ώρες στην Ισπανία

0
5

Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, τη Λίγκα και την ένωση των παικτών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/4). Όλες οι πλευρές συμφώνησαν στο πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουν μόλις η κυβέρνηση της χώρας επιτρέψει την επιστροφή στη δράση.

Το σίγουρο είναι πως οι αγώνες θα πραγματοποιούνται ανά 72 ώρες, δηλαδή κάθε τρεις μέρες. Μόνο έτσι άλλωστε θα καταστεί εφικτό να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των ομάδων. Σε κάθε αγώνα θα προβλέπονται δύο υποχρεωτικές διακοπές, μία σε κάθε 45λεπτο, ώστε να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές, αφού οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν εκ νέου όταν θα υπάρχει ζέστη. Από εκεί και πέρα, τα ματς θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Αυτό στο οποίο δεν υπήρξε συμφωνία έχει να κάνει με τα συμβόλαια των παικτών. Η Ένωση δεν έκανε δεκτή την επιθυμία να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές και μετά τις 30 Ιουνίου, ενώ τα συμβόλαιά τους θα έχουν λήξει. Η ομοσπονδία όμως τους υπενθύμισε πως έρχεται αλλαγή στον σχετικό κανονισμό, ότι θα εγκριθεί από τη FIFA και ότι αυτά τα μέτρα θα είναι κοινά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here