Αεροπλάνο προς τιμήν του Μαραντόνα

0
10

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή περίπου πριν 1,5 χρόνο ωστόσο οι συμπατριώτες του, όπως είναι φυσικό δεν τον ξεχνούν.

Μάλιστα στη χώρα του τάνγκο δημιουργήθηκε ένα αεροπλάνο που ονομάζεται «Tango D1OS» προς τιμή του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου, το οποίο αναμένεται να ταξιδέψει τον Νοέμβριο στο Κατάρ όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα αποκαλυπτήρια του «Tango D1OS» πραγματοποιήθηκαν στο αεροδρόμιο του Μορόν και την παρουσίασή του έγινε από τον άλλοτε αρχηγό της εθνικής Αργεντινής, Χουάν Πάμπλο Σορίν και τη δημοσιογράφο του «ESPN», Αγκουστίνα Καζανόβα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία έγινε παρουσία φίλων και συγγενών (όπως οι κόρες του Ντάλμα και Τζιανίνα) του θρύλου του ποδοσφαίρου, ο Χουάνσε τραγούδησε το «Forever Diego», που έχει γραφεί για τον Μαραντόνα.

Το εσωτερικό του αεροπλάνου που χωράει 12 επιβάτες αποτελεί ένα μουσείο που έχει πορτρέτα και πράγματα του Μαραντόνα αλλά και εμφανίσεις που φόρεσε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Η βασική ιδέα είναι να ταξιδέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον ερχόμενο χειμώνα, με τους επιβαίνοντες να είναι κάποιοι από τους συμπαίκτες που είχε ο «Ντιεγκίτο» κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here