Ακυρώθηκε το Ράλυ Σουηδίας για το 2021

0
24

Πριν ακόμη ξεκινήσει η νέα χρονιά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, ανακοινώθηκε ότι η Σουηδία δεν θα βρίσκεται στο ετήσιο καλεντάρι που έχει προγραμματιστεί.

Το 2020 ήταν μια «περίεργη» χρονιά με πολλές αλλαγές και για το WRC. Κάποια Ράλι ακυρώθηκαν, άλλα αναβλήθηκαν για νέα ημερομηνία και γενικά, υπήρχε μια αναστάτωση λόγω του κορονοϊού. Το 2021 φαίνεται ότι δεν θα αλλάξει δραματικά τα γεγονότα καθώς ήδη έχουμε ακυρώσεις αγώνων. Η Σουηδία για παράδειγμα ανακοίνωσε επίσημα ότι η διοργάνωση στο δικό της έδαφος δεν θα πραγματοποιηθεί.

Με βάση το πρόγραμμα μιλάμε για το δεύτερο Ράλι της χρονιάς που θα γινόταν από τις 11 έως τις 14 Φεβρουαρίου. Ανέκαθεν το WRC στη Σουηδία είχε θέαμα λόγω του χιονιού και των απαιτητικών ειδικών διαδρομών που δοκιμάζουν οδηγούς, αυτοκίνητα και ομάδες. Η χώρα έκρινε ότι μέχρι τον Φεβρουάριο, η κατάσταση ακόμη δεν θα επιτρέπει τη διεξαγωγή μιας τέτοιας διοργάνωσης με ασφάλεια ακόμη και κάτω από τα ειδικά μέτρα που λαμβάνονται και για αυτό αποφάσισε να κάνει γνωστό από νωρίς ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here