Αλλαγές στα προκριματικά του Μουντιάλ

0
10

Η πανδημία COVID-19  έχει προκαλέσει αλλαγές προγράμματα αθλητισμού σε όλο τον κόσμο και τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ 2022 είναι πιθανό να επηρεαστούν καθώς η FIFA αναγκάζεται να αναθεωρήσει το διεθνές ημερολόγιο.   Στην περιοχή CONCACAF, η οποία περιλαμβάνει τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική καθώς και την Καραϊβική, οι έξι πρώτες χώρες της κατάταξης της FIFA πληρούν τις προϋποθέσεις για μια θέση στο Hex. Οι τρεις πρώτες ομάδες στο Hex κερδίζουν θέσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την ομάδα της τέταρτης θέσης  προχωράει σε play-off. O Μονταλιάνι παραδέχτηκε ότι αυτό είναι πιθανό να αλλάξει.

«Σχετικά με τις πιθανότητες, όσον αφορά το τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής και τι θα συνεχίσει να συμβαίνει, η τρέχουσα μορφή θα πρέπει να αλλάξει», δήλωσε στο OneSoccer. «Αυτό σημαίνει, τελικά, ότι το Hex θα πρέπει να αλλάξει σε κάποια άλλη μορφή. Προφανώς θα είναι μεγαλύτερο, αλλά ποιος είναι αυτός ο αριθμός, δεν ξέρω μέχρι να έχουμε ένα ημερολόγιο».

Επί του παρόντος, οι έξι κορυφαίες χώρες της CONCACAF στην κατάταξη της FIFA είναι το Μεξικό, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κόστα Ρίκα, η Τζαμάικα, η Ονδούρα και το Ελ Σαλβαδόρ. Ο Καναδάς είναι έβδομος και θα είναι ο πρώτος που θα επωφεληθεί από μια εκτεταμένη μορφή…

ΠΗΓΗ: aek365.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here