Ανέβηκε στην βαθμολογία η Κρύα Βρύση

0
43

Η Κρύα Βρύση για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας πήρε τους βαθμούς άνευ αγώνα αφού ο συγκεκριμένος αντίπαλος η ομάδα του Βαλτινού αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Έτσι με τους τρεις αυτούς βαθμούς που προστέθηκαν στην συλλογή της έφτασε τους 15 κι ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας 4 βαθμούς πίσω της τον Πρίνο που έμεινε στους 11 μετά την ήττα του από τον Άγιο Οικουμένιο.

Η ομάδα της Κρύας Βρύσης κατάφερε και πήρε στις τελευταίες 3 αγωνιστικές κάτι παραπάνω απ’ ότι είχε συγκεντρώσεις στις προηγούμενες 14. Μέχρι τότε είχε 6 βαθμούς και μετά τις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Άγιο Οικουμένιο, Πρίνο και Βαλτινό πήρε 9 για να φτάσεις στους 15.

Η Κρύα Βρύση παρά τις ατυχίες που είχε σ’ αρκετά παιχνίδια δεν το έβαλε κάτω, δούλεψε αρκετά και στις τελευταίες αγωνιστικές δικαιώθηκε έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Την επόμενη αγωνιστική η Κρύα Βρύση δεν θ’ αγωνιστεί καθώς είναι σειρά της να κάνει ρεπό, άρα η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση θα είναι για την 19η αγωνιστική απέναντι στο Καστράκι εκτός έδρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here