ΑΟ Τρίκαλα-Εργοτέλης: δηλώσεις των πρωταγωνιστών

0
24

Μετά το τέλος του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα-Εργοτέλης μίλησαν οι πρωταγωνιστές οι οποίοι αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπ. ΑΟ Τρίκαλα): “Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με δύο καλές ομάδες που είναι σε καλό φεγγάρι, δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, δύο ομάδες νεανικές. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, απλά είχαμε δύο πιο ξεκάθαρες, πιο ουσιώδεις ευκαιρίες με τον Σταματή που θα μπορούσαμε να κάνουμε το γκολ. ‘Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι σίγουρα δεν το χάνεις. Παίζαμε μία ομάδα πολύ έμπειρη στην κατηγορία που έχει έναν κορμό πέντε χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, είχαμε το ταξίδι, είχαμε το παιχνίδι με τα Χανιά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στην δουλειά που έβγαλαν”.

Για το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο δήλωσε: “Έχουμε ένα ακόμη μεγάλο ταξίδι που είναι και κοντά, το Σάββατο στην Ξάνθη. Πιστεύω θα αντέξουμε, έχουμε δυνάμεις έχουμε καλή ψυχολογία και πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ότι το καλύτερο”.

Γενικά για το πρωτάθλημα η αναφορά του ήταν: “Είναι μικρές οι διαφορές, το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό, Τετάρτη, Κυριακή και κρατά τον κόσμο σε αγωνία γιατί δεν μπορεί κάποια ομάδα να ξεφύγει”.

Γιάννης Ταουσιάνης (Προπ. Εργοτέλη): “Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι. Περισσότερο έγινε αλληλοεξουδετέρωση των ομάδων και σε έναν αγωνιστικό χώρο ο οποίος δεν ήταν ευχάριστος και δεν συνέβαλλε και αυτός στο να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο ή ανάλογο με την αξία των ομάδων. Έχω την αίσθηση ότο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα που έδειξε ότι ήθελε να κερδίσει περισσότερο από την προσπάθεια και την αξία μέσα στο γήπεδο ήταν η δική μας ομάδα που έβαγλε περισσότερο οργανωμένα πράγματα. Αν το ματς έβγαζε κάποιον νικητή θεωρώ ότι η δική μου ομάδα προσπάθησε περισσότερο. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων που είναι μία νεανική ομάδα”.

Λάζαρος Ελευθεριάδης (ποδοσφαιριστής ΑΟ Τρίκαλα): “Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ξέραμε ότι ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, όπως είμαστε και εμείς. Θεωρώ ότι είχαμε και οι δύο από ένα ημίχρονο, ήταν ένα δυνατό ματς, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν μας βοήθησε το γήπεδο μας. Το δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here