ΑΟ Τρίκαλα-Νίκη Βόλου: παραλειπόμενα και φωτορεπορτάζ

0
113
  •  Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Καλαμπάκας “Βασίλης Καρακίτσιος” για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα με την Νίκη Βόλου.
  • Ήταν μια ευκαιρία ειδικά για τους ντόπιους φιλάθλους να παρακολουθήσουν αγώνα της Σούπερ Λιγκ 2.
  • Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Παπανικολάου το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει και ο αγώνας ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΟΚ Β’.
  • Ο Γιώργος Παπανικολάου χρειάστηκε να τρέξει αρκετά θέματα καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας έτσι ώστε το Δημοτικό Στάδιο να είναι έτοιμο για να φιλοξενούσε την συνάντηση αυτή.
  • Επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης ήταν ο Καλαμπακιώτης Αστυνονικός Διευθυντής Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας.
  • Στον αγώνα βρέθηκαν επίσης ντόπιοι προπονητές, ποδοσφαιριστές, αλλά και παράγοντες τοπικών ομάδων.
  • Με την Νίκη Βόλου αγωνίστηκε και ο τρικαλινός Βαγγέλης Ανδρέου ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2009-10 αγωνίζονταν στην ομάδα των Μετεώρων που τότε συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
  • Το δεύτερο τέρμα της Νίκης Βόλου σημείωσε ο Νίκος Κουσκουνάς ο οποίος μέχρι τον Ιανουάριο αγωνίζονταν στα Τρίκαλα κι έμεινε ελεύθερος στην συνέχεια.
  • Το Στάδιο Καλαμπάκας φαίνεται πως φέρνει γούρι στην Νίκη Βόλου η οποία όταν είχε αγωνιστεί και πάλι σ’ αυτό είχε νικήσει τα Μετέωρα με 2-0 την αγωνιστική περίοδο 2018-19 στο τότε πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here