ΑΟ Τρίκαλα-Παναχαϊκή: οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

0
13

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και την Παναχαϊκή έκαναν τις καθιερωμένες δηλώσεις οι προπονητές των δύο ομάδων, αλλά και ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά το τι δήλωσαν:

ΑΠ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (Πρ. ΑΟ Τρίκαλα): “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου κόντρα στην Παναχαϊκή που ερχόταν από μία πολύ μεγάλη νίκη με την Ξάνθη, μία ομάδα που έχει ξεκινήσει για πρωτάθλημα και βλέπουμε μέσα παίκτες αξιόλογους. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε τις ελλείψεις βασικών παικτών που μας κάνουν την διαφορά όπως ο Αλμπάνης και ο Φασίδης αλλά πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι χωρίς φάσεις μεγάλες. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά, δούλεψαν αρκετά καλά. Σίγουρα έχουμε ένα πρόβλημα στο μπροστινό κομμάτι αλλά όταν δεν μπορείς να κερδίσεις και ο βαθμός είναι χρυσάφι”.

ΧΡ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ (Πρ. Παναχαϊκής): “Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι είχαμε καλή εικόνα στο σύνολο του παιχνιδιού και θα μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο γιατί δεν κινδυνέψαμε καθόλου αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Θεωρώ ότι ήταν ένα πισωγύρισμα με βάση την εμφάνιση και την απόδοση που είχαμε με την Ξάνθη. Πρέπει να χτίσουμε ένα καλό σερί ώστε να κοιτάξουμε τις ψηλότερες θέσεις. Στην Παναχαϊκή το αποτέλεσμα και η εικόνα της ομάδας είναι συνυφασμένη με την πίεση. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Σήμερα είχαμε και απουσίες, αφήσαμε παιδιά στην Πάτρα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Έχουμε το ρόστερ ώστε να διαχειριζόμαστε κάθε παιχνίδι διαφορετικά”.

ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ (Ποδοσφαιριστής ΑΟ Τρίκαλα): “Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή και πολύ ποιοτική ομάδα. Περιμέναμε ότι θα πάει κάπως έτσι το παιχνίδι και έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι. Σε κάθε ματς πάμε για την νίκη αλλά έτσι πως ήρθε το παιχνίδι αναγκαστήκαμε και κλειστήκαμε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκε το πλάνο και είμαστε ευχαριστημένοι”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here