Αποστολή στο Πρίνος για το Καστράκι

0
21

Το Καστράκι περιμένει εκτός έδρας αποστολή για την 10η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο καθώς θ’ αναμετρηθεί εκτός έδρας με την ομάδα του Πρίνου.

Η ομάδα του Λεωνίδα Σακελλαρίδη προέρχεται από την άνετη όσο και μεγάλη σε έκταση νίκη που σημείωσε την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Άγιο Οικουμένιο με 8-0. Έτσι διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και στόχος της είναι στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου να σημειώσει άλλη μία επιτυχία με την οποία θα παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας ή να ανέβει ακόμη περισσότερο.

Ο Πρίνος από την άλλη πλευρά φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία μετά την άνοδο που πήρε πέρυσι από την Β’ Ερασιτεχνική.

Την περασμένη αγωνιστική δεν έδωσε παιχνίδι καθώς είχε ρεπό, ενώ στην βαθμολογία ύστερα από 8 παιχνίδι που έχει παίξει έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς με τους οποίους βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Μέσα στην έδρα του είναι ιδιαίτερα δυνατή ομάδα κι αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ώστε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here