Αποστόλης Κυργιάζος: “καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας”

0
195

Ο γενικός αρχηγός σε μία ομάδα είναι ένα καίριο πόστο αφού αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτόν τον ρόλο φέτος στα Μετέωρα τον είχε ο Αποστόλης Κυργιάζος ο οποίος δεν έχασε ούτε μία προπόνηση και ήταν εκεί λύνοντας κάθε θέμα που παρουσιάζονταν.

Από την πλευρά του για την οριστική παραμονή των Μετεώρων στην Γ’ Εθνική μας δήλωσε τα εξής:

“Η χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά τόσο από την πλευρά της διοίκησης, όσο των προπονητών και των ποδοσφαιριστών τα Μετέωρα κατάφεραν και παρέμειναν στην κατηγορία. Εμείς πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρναμε ακόμη κι αν συνεχίζονταν το πρωτάθλημα. Είχαμε μια καλή συνεργασία με την τεχνική ηγεσία όσο και με τους ποδοσφαιριστές και τελικά πετύχαμε τον μεγάλο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς όταν και είχαμε αναλάβει την ομάδα. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, απρόοπτες καταστάσεις, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει αφού έτσι κι αλλιώς στο ποδόσφαιρο κανένας στόχος δεν είναι εύκολος, και μπορείς να τον πετύχεις μόνο με προσπάθεια, κόπο και να θυσιάζεις  αρκετά πράγματα. Ήταν μια χρονιά η οποία θα μείνει αξέχαστη σε όλους όσοι την έζησαν. Κι αφού θα ευχαριστήσω όλα τα μέλη που αποτελούσαν τον ΑΣ Μετέωρα φέτος, αισθάνομαι ότι πρέπει να πω  κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Διαμαντούλα την φροντίστρια της ομάδας η οποία πρόσεχε τους ποδοσφαιριστές σαν να ήταν δικά της παιδιά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here