Απ. Χαραλαμπίδης: καλύτερα να παίζουμε ανά 3 μέρες, παρά καθόλου

0
16

Συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 και στην εκπομπή του Χριστόφορου Παπαθανασίου έδωσε σήμερα ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Αποστόλης Χαραλαμπίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Επιτέλους ήρθε η στιγμή να μπούμε στο γήπεδο και να αρχίσει το ποδόσφαιρο, έστω και μήνα Ιανουάριο. Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούνε τα πράγματα, δεν έχουμε εικόνα ούτε από φιλικά ούτε από επίσημα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες μουδιασμένες θα είναι, έχουμε να δώσουμε επίσημο παιχνίδι 10 μήνες. Θα είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετά ερωτηματικά, θα έχουμε αγώνες Τετάρτη-Κυριακή, αλλά ευελπιστούμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να καλύψουμε το έδαφος και να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Προφανώς και καλύτερα είναι αυτό από το να μην παίζουμε καθόλου. Θα είναι εμπειρία τα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν θα έχουμε περιθώριο ούτε για χαρά ούτε για στενοχώρια.

Για το ματς του Σαββάτου με την Παναχαϊκή, δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Έχει δείξει η Παναχαϊκή ότι είναι μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο, έχει πάρει από το καλοκαίρι παίχτες έμπειρους από τη Σουπερ Λιγκ. Τώρα αυτή τη στιγμή όμως φαβορί δεν υπάρχει. Εμάς από την πλευρά μας ο στόχος μας είναι να έχουμε μια νεανική ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here