ΑΣ Μετέωρα: άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Δία

0
54

Τα Μετέωρα επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα μετά το χθεσινό τους ρεπό τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσονταν η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος καθώς σήμερα υπήρχε εμβόλιμη αγωνιστική στον γ’ όμιλο.

Όμως η Καλαμπακιώτικη ομάδα είχε ρεπό και πλέον στοχεύει στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει την Κυριακή και πάλι στο νομό Πιερίας, αυτή τη φορά απέναντι στον Δία Δίου.

Η προπόνηση εξελίχθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με το Νίκο Μανούρα και τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο κι αποφασισμένοι αυτή τη φορά να γυρίσουν με θετικό αποτέλεσμα.

Μετά από τρεις αγωνιστικές με τα Μετέωρα να δίνουν δύο παιχνίδια χωρίς όμως να έχουν κατακτήσει κανέναν βαθμό, σίγουρα από τη μία πλευρά το πρωτάθλημα ακόμα είναι στην αρχή του, αλλά από την άλλη κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς κι ότι καλό κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να συνοδεύεται κι από θετικό αποτέλεσμα.

Ο Δίας Δίου βρίσκεται επίσης στην ίδια θέση, δεν έχει δηλαδή κανέναν βαθμό, αλλά έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι μέχρι τώρα. Την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό, την δεύτερη ηττήθηκε μέσα στην έδρα του με 0-1 από τον Ατρόμητο Παλαμά, ενώ σήμερα δεν αγωνίστηκε καθώς το παιχνίδι του με την Κοζάνη αναβλήθηκε.

Η ομάδα του Δίου αγωνίστηκε πέρυσι στην Γ’ Εθνική καθώς είχε πάρει την θέση του Αιγινιακού ο οποίος είχε αποσυρθεί αν και είχε δικαίωμα να αγωνιστεί. Επίσης παρέμεινε στην κατηγορία καθώς η διαφορά του από την ζώνη του υποβιβασμού ήταν μικρότερη των 9 βαθμών, το όριο δηλαδή που είχε θεσπιστεί από την ΕΠΟ καθώς δεν είχε τελειώσει το περσινό πρωτάλημα, κι έτσι παρέμεινε στην κατηγορία.

Αν και νωρίς το παιχνίδι είναι κρίσιμο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες οι οποίες δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here