ΑΣ Μετέωρα: έγινε η τελευταία προπόνηση σήμερα

0
91

Οι παίκτες των Μετεώρων το Σαββατοκύριακο είχαν ρεπό αφού δεν είχαν αγωνιστική υποχρέωση και σήμερα προπονήθηκαν για τελευταία φορά αφού από αύριο λόγω του lockdown οι προπονήσεις θα διακοπούν, όπως έχει ήδη διακοπεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο οποίο συμμετέχουν.

Επίσης σήμερα έτυχε να είναι και η τελευταία προπόνηση με τον Νίκο Μανούρα ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την Καλαμπακιώτικη ομάδα.

Ήδη ο τρικαλινός κόουτς είχε κάνει κάποιες συζητήσεις με την διοίκηση καθώς αντιμετώπισε ένα οικογενειακό πρόβλημα  το οποίο θα τον εμπόδιζε για να εξασκεί τα καθήκοντά του.

Σήμερα βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση και μάλιστα μίλησε στους παίκτες και ανέφερε τα εξής: ότι λόγω της νέας διακοπής του πρωταθλήματος πρόκειται να παρουσιαστεί στις τάξεις του στρατού για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Ευχαρίστησε όλους τους παίκτες για την συνεργασία που είχαν επί 1,5 χρόνο κι επίσης τους είπε ότι αν ακουστεί κάτι για πιθανή συνεργασία με άλλη ομάδα δεν ισχύει.

Από την πλευρά των παικτών οι οποίοι σήμερα ήταν άπαντες παρόντες καθώς στην προπόνηση ήταν και οι Ζαρόπουλος και Παναγιώτης Παπαευθυμίου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, τον ευχαρίστησαν για την συνεργασία που είχαν και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα του. Αμέσως μετά ακολούθησε η προπόνηση η οποία περιείχε διάφορες ασκήσεις και εσωτερικό διπλό.

Η θητεία του Νίκου Μανούρα

Ο Νίκος Μανούρας ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι την συνεργασία του με τα Μετέωρα ως συνεργάτης του Σπύρου Ευαγγέλου.

Μετά την αποχώρηση του Ευαγγέλου ο Νίκος Μανούρας έμεινε ως πρώτος προπονητής. Ανέλαβε τα Μετέωρα στις 29 Οκτωβρίου του 2019 και ουσιαστικά αποχωρεί ακριβώς μετά από έναν χρόνο.

Κοουτσάρισε τα Μετέωρα σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος (πέρυσι και φέτος στο σύνολο) στα οποία σημείωσε 6 νίκες, έφερε 5 ισοπαλίες και 9  ήττες. Επίσης στο κύπελλο σε τρία παιχνίδια είχε δύο νίκες και μία ήττα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here