ΑΣ Μετέωρα: αποστολή στην Πιερία και πάλι την Κυριακή

0
46

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο νομό Πιερίας θα δώσουν τα Μετέωρα την Κυριακή καθώς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος θ’ αναμετρηθούν στο γήπεδο του Δίου με τον τοπικό Δία.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της γι’ αυτό το παιχνίδι και σήμερα καθώς στο πρόγραμμα υπήρχε προπόνηση με τον Νίκο Μανούρα και τον συνεργάτη του Χάρη Μηνόγιαννη να προπονούν σε εντατικούς ρυθμούς τους παίκτες τους.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού τα Μετέωρα ύστερα από 3 συναντήσεις (βέβαια την 3η αγωνιστική είχαν ρεπό) δεν έχουν ακόμη βαθμό στο ενεργητικό τους, ενώ δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν ακόμη.

Το καλό για τον προπονητή των Μετεώρων αυτή τη φορά είναι ότι θα έχει μία επιπλέον λύση στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας μετά την μεταγραφή του επιθετικού Δημήτρη Νούλα, ενώ από το παιχνίδι θ’ απουσιάσει ο Πολυζόπουλος λόγω τραυματισμού.

Τα Μετέωρα αυτή τη φορά πρέπει να παρουσιαστούν ακόμα περισσότερο αποφασισμένα για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Όπως είναι η δομή του ομίλου και φέτος σε όλα τα παιχνίδια έχουν τύχη, αλλά θα πρέπει όμως να δείξουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Ένα αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο θα μπορεί να συνδυάζει την καλή εμφάνιση με την κατάκτηση βαθμών.

Μέχρι τώρα και στα δύο παιχνίδια η απόδοσή τους δεν ήταν κακή, δεν ήταν όμως και τέτοια για να διεκδικήσουν περισσότερο πράγματα. Και οι δύο ήττες ήρθαν στις λεπτομέρειες οι οποίες όμως δεν ήταν υπέρ τους.

Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι με τον Δία τα Μετέωρα είχαν ηττηθεί με 2-0, ενώ το δεύτερο δεν είχε γίνει ποτέ αφού τότε είχε διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω του lockdown.

Επίσης τα Μετέωρα πέρυσι είχαν επισκεφθεί την Πιερία για τρία παιχνίδια συνολικά και δεν είχαν ηττηθεί μόνο σ’ αυτό με την ΑΕ Καρίτσας από την οποία είχαν αποσπάσει λευκή ισοπαλία, στον Δία είχαν ηττηθεί με 2-0, ενώ κι από τον Πιερικό είχαν ηττηθεί με 2-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here