ΑΣ Μετέωρα: καλή η εικόνα που έδειξε στα φιλικά

0
193

Τα φιλικά παιχνίδια λέγεται πως είναι κυρίως για τους προπονητές, αλλά σίγουρα κάποια δείγματα και κάποια συμπεράσματα για κάθε ομάδα μπορούν να βγουν, κυρίως για τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

Τα Μετέωρα αν και προχώρησαν σε πολλές αλλαγές προσώπων τα βασικά στοιχεία που έδειξαν τα προηγούμενα χρόνια δείχνουν να τα έχουν και φέτος και κυρίως δείχνουν να έχουν περισσότερο βάθος κάτι που θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος.

Πλέον και με το γεγονός ότι κάθε ομάδα στην Γ’ Εθνική φέτος θα πρέπει να έχει στην βασική της ενδεκάδα και δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 20 θα παίξει ρόλο. Όποιες ομάδες θα έχουν “μικρούς” που θα παίζουν ως μεγάλοι τότε θα έχουν ένα σημαντικό αβαντάζ.

Τα Μετέωρα δείχνουν ότι έχουν αρκετά καλούς μικρούς. Και μόνο που η άμυνά τους στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά είχε δύο παίκτες κάτω των 20 και δεν δέχθηκε τέρμα, αυτό κάτι δείχνει.

Από εκεί και πέρα τα Μετέωρα έδειξαν ένα συμπαγές σύνολο στην πλειονότητα των φιλικών αγώνων, ακόμα και με τα Τρίκαλα που απέχουν δύο κατηγορίες στάθηκαν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Η ήττα τους από τον Ηρακλή Λάρισας ήρθε κάπως επιπόλαια καθώς αφού έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν στη συνέχεια δέχθηκαν δύο “κρύα” γκολ που στο πρωτάθλημα δεν νομίζουμε να τα δεχθούν.

Όπως φάνηκε στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά φάνηκε και σε ορισμένα φιλικά παιχνίδια θα πρέπει και την παραμικρή ευκαιρία να την κάνουν γκολ, ειδικά όταν καταφέρνουν και τις κάνουν σε πρώτη φάση, νωρίτερα δηλαδή από τον αντίπαλο. Και φυσικά φέτος θα πρέπει να αποφύγουν τις εντός έδρας ισοπαλίες, άλλωστε αυτό είναι κάτι που έχει ήδη επισημανθεί τόσο από τον προπονητή όσο κι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα φιλικά παιχνίδια των Μετεώρων

Μετέωρα-Καστράκι 0-0

Μετέωρα-Κρύα Βρύση 0-0

Μετέωρα-Καστράκι 0-0

Μετέωρα-Δήμητρα/Απ. 3-1

Κρύα Βρύση-Μετέωρα 0-6

Μετέωρα-Φήκη 1-0

Μετέωρα-Ηρακλής Λ. 0-2

Μετέωρα-ΑΟ Τρίκαλα 0-2

Ατρόμητος Π.-Μετέωρα 0-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here