ΑΣ Μετέωρα: κρίσιμη η επερχόμενη Γ.Σ.

0
50

Τα Μετέωρα θα πραγματοποιήσουν την ετήσια Γενική τους Συνέλευση τις επόμενες ημέρες. Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 27 Ιουλίου και σε περίπτωση μη απαρτίας η επόμενη και καταλυτική σύναξη έχει προγραμματιστεί για τις 3 Αυγούστου.

Η Γενική Συνέλευση η φετινή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση που θα έχει τα ηνία της ομάδας και η οποία για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια θα είναι υπεύθυνη για την λειτουργία και δράση του Καλαμπακιώτικου Σωματείου.

Πέρα όμως από αυτό το γεγονός η συνέλευση είναι κρίσιμη γιατί τα Μετέωρα έκλεισαν τον κύκλο τους στην Γ’ Εθνική κι επιστρέφουν στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να αναδιοργανωθεί, πάντα κάθε αλλαγή κατηγορίας συνοδεύεται κι από αρκετές αλλαγές.

Τα Μετέωρα αγωνίστηκαν για τρία χρόνια στην Γ’ Εθνική κατηγορία κι άφησαν το στίγμα τους, ειδικά την πρώτη χρονιά που τερμάτισαν στην 4η θέση του ομίλου τους.

Η νέα διοίκηση πέρα από την οργάνωση της ανδρικής ομάδας θα πρέπει να ρίξει αρκετό βάρος και στην Ακαδημία του συλλόγου, μια ακαδημία η οποία κατά καιρούς έφτασε να έχει 160 παιδιά, ενώ σε άλλες χρονιές είχε πέσει αρκετά κάτω από τα 100, ενώ τα τελευταία χρόνια υπάρχει και διαρροή προς άλλες ακαδημίες.

Γνώμη μας είναι ότι στην Ακαδημία θα πρέπει να δοθεί περισσότερο βάρος για να αρχίσει να δουλεύει όπως παλαιότερα που έχει αναδείξει έναν Χρήστο Αλμπάνη, τον Λάζαρο Γκατζολάρι, αλλά κι άλλους ποδοσφαιριστές που στη συνέχεια έκαναν επαγγελματική καριέρα.

Και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να διαθέτει καταξιωμένους προπονητές οι οποίοι θα έχουν ανάλογη πείρα. Το 2013 η παιδική ομάδα των Μετεώρων είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια ύστερα από το 1994 που ήταν η προηγούμενη φορά, τότε όμως είχαν συμπληρωθεί 10 χρόνια συνεχούς και εμπεριστατωμένης δουλειάς στηριζόμενη πάνω σ’ ένα κράμα έμπειρων προπονητών με τους τότε ποδοσφαιριστές-πρωταθλητές να έχουν περάσει απ’ όλα τα στάδια της ακαδημίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here