ΑΣ Μετέωρα: ξεκινάνε με δύο εντός έδρας ματς, όλο το πρόγραμμά τους

0
57

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας επαναρχίζει και πάλι αύριο από εκεί που σταμάτησε σε κάθε όμιλο. Στον όμιλο των Μετεώρων, στον 3ο, το πρωτάθλημα είχε σταματήσει στην 4η αγωνιστική.

Είχαν γίνει οι τρεις αγωνιστικές κανονικά ανά Κυριακή και είχε διεξαχθεί και μία εμβόλιμη κατά την οποία τα Μετέωρα είχαν το ρεπό τους.

Τα Μετέωρα είχαν υποδεχθεί την 1η αγωνιστική των ΑΟ Σελλάνων από τον οποίο και είχαν ηττηθεί με 0-1 παίζοντας για αρκετή ώρα με 10 παίκτες, ενώ την 2η αγωνιστική είχαν ηττηθεί εκτός έδρας από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με 1-0, την 3η αγωνιστική είχαν ρεπό και την 4η είχαν αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας όπου είχαν ηττηθεί από τον Δία Δίου με 1-0 ύστερα από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90′.

Ουσιαστικά έχουν 3 ήττες με 1-0 στα τρία παιχνίδια που έδωσαν. Από αύριο λοιπόν καλούνται να αντιστρέψουν αυτή την κατάσταση και θέλουν αυτή τη φορά να έχουν και την τύχη με το μέρος τους.

Βέβαια για όλες τις ομάδες κάθε παιχνίδι, κάθε αγωνιστικής θα είναι κρίσιμο αφού το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με το τέλος του πρώτου γύρου, δεύτερος δεν θα διεξαχθεί.

Έτσι έχει αρκετό ενδιαφέρον το πρόγραμμα για κάθε ομάδα ειδικά με τον τρόπο που θα συνεχισθεί το πρωτάθλημα καθώς άλλο είναι να αγωνιστεί εντός έδρας με κάποια ομάδα που θα είναι ψηλά στην βαθμολογία κι άλλο την ίδια ομάδα να την αντιμετωπίζεις εκτός.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πρόγραμμα των Μετεώρων με λίγο διαφορετικό τρόπο ξεχωρίζοντας τα εντός έδρας από τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά:

Τα εντός έδρας παιχνίδια των Μετεώρων

5η αγωνιστική: Μετέωρα-Κοζάνη

6η αγωνιστική: Μετέωρα-Ατρόμητος Παλαμά

8η αγωνιστική: Μετέωρα-ΑΕ Καρίτσας

10η αγωνιστική: Μετέωρα-Φήκη

12η αγωνιστική: Μετέωρα-Αναγέννηση Καρδίτσας

15η αγωνιστική: Μετέωρα-Τσαριτσάνη

Τα εκτός έδρας ματς των Μετεώρων

7η αγωνιστική: Ερμής Αμυνταίου-Μετέωρα

9η αγωνιστική: Ηρακλής Λάρισας-Μετέωρα

11η αγωνιστική: Ελασσόνα-Μετέωρα

13η αγωνιστική: Αετός Μακρυχωρίου-Μετέωρα

14η αγωνιστική: Μακεδονικός Φούφα-Μετέωρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here