ΑΣ Μετέωρα: τα αγωνιστικά πεπραγμένα του 2020

0
42

Το 2020 αποδείχθηκε ένα δύσκολο έτος για όλη την ανθρωπότητα πόσο μάλλον για διάφορα κομμάτια αυτής που είναι και ο αθλητισμός, και ειδικά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός επλήγη τόσο στο πρώτο lockdown της χώρας μας όσο και στο δεύτερο.

Ο ιστορικός του μέλλοντος τόσο για τα Μετέωρα όσο και για τις άλλες ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής για το 2020 ίσως βάλει μια παύλα και δεν θα ασχοληθεί περισσότερο.

Όλα όμως όσα συνέβησαν μέσα στο 2020 είναι ακόμα νωπά και καλό θα είναι να τα θυμηθούμε.

Το 2020 τόσο για τα Μετέωρα όσο και για άλλες ομάδες αντί για ένα πλήρες αγωνιστικό έτος δεν ήταν ούτε καν μισό.

Τον Ιανουάριο του 2020 τα Μετέωρα ξεκίνησαν με ήττα από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου και ήταν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού του τότε 3ου ομίλου. Στη συνέχεια ανέκαμψαν και πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά για την 19η αγωνιστική ήταν στην 8η θέση που ήταν θέση παραμονής.

Στη συνέχεια τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά και είχαν πέσει κάτω από την ζώνη και πάλι. Για την 23η αγωνιστική νίκησαν τον Αλμυρό στο 95′ με 1-0 και πλέον είχαν την τύχη στα χέρια τους, αλλά τελικά τότε το πρωτάθλημα διακόπηκε.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα όμως παρέμεινε στην κατηγορία αφού πληρούσε τις προϋποθέσεις που τέθηκαν για τη νέα σεζόν κι από τον όμιλό της τελικά υποβιβάσθηκαν μόνο οι δύο τελευταίες ομάδες.

Την τωρινή σεζόν τα Μετέωρα τοποθετήθηκαν πρώτα στον 4ο όμιλο και στην συνέχεια στον 3ο όπως έπρεπε και εντέλει κατάφεραν να δώσουν μόνο 3 παιχνίδια πριν το πρωτάθλημα διακοπεί και πάλι.

Το καλό ήταν ότι είχαν προλάβει να συγκροτηθούν ως ομάδα και να κάνουν κανονικά προετοιμασία όπως επίσης να δώσουν κι αρκετά φιλικά παιχνίδια. Όλα όμως πήγαν στον βρόντο όπως και για όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Τα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος για το 2020

Για την αγωνιστική περίοδο 2019-20

Διαγόρας Στεφανοβικείου – Μετέωρα 2-1

Μετέωρα – Αταλάντη 2-1

ΑΕ Καρίτσας – Μετέωρα 0-0

Μετέωρα – Νεοχώρι 3-0

Ατρόμητος Π. – Μετέωρα 2-0

Μετέωρα – Θησέας 2-3

Τσαριτσάνη – Μετέωρα 0-1

Μετέωρα – Ηρακλής Λ. 0-0

Πιερικός – Μετέωρα 2-1

Μετέωρα – Αλμυρός 1-0

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-21

Μετέωρα – ΑΟ Σελλάνων 0-1

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Μετέωρα 1-0

Δίας Δίου – Μετέωρα 1-0

Για το κύπελλο της ΕΠΣΤ 2019-20

Αγία Μονή – Μετέωρα 0-2

Νεοχώρι – Μετέωρα 1-0

Ουσιαστικά τα Μετέωρα έδωσαν 10 παιχνίδια για το πρωτάθλημα της προηγούμενης σεζόν και 3 για την φετινή, ενώ για το κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων της περασμένης σεζόν έδωσαν δύο παιχνίδια, εγώ για την φετινή σεζόν δεν είχαν ξεκινήσει ακόμη την προσπάθειά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here