Αυξάνονται τα παιδιά της Ακαδημίας του ΑΣ Μετέωρα

0
69

Ένα πολύ υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών διοργανώθηκε από την Ακαδημία των Μετεώρων το περασμένο Σάββατο η οποία φιλοξένησε τα τμήματα της Ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλωνα.

Τα παιχνίδια που έγιναν ανάμεσα στις δύο ομάδες σε όλες τις κατηγορίες παρουσίασαν αρκετό θέαμα με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι παρά τα προβλήματα με τον κορωνοϊού συνεχίζουν την δουλειά τους.

Η Ακαδημία των Μετεώρων έκανε τα πάντα ώστε να γίνει ένα πολύ καλό τουρνουά και φυσικά όλους χαροποίησε η τόση προσέλευση του κόσμου που βρέθηκαν στα βοηθητικά του Δημοτικού Σταδίου.

Η Ακαδημία των Μετεώρων και φέτος προσπαθεί να συνεχίζει την λειτουργία της σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Γιώργος Αλμπάνης μας ενημέρωσε ότι η Ακαδημία φέτος ξεκίνησε με 35-40 παιδιά την λειτουργία της, αλλά από τότε υπάρχει μία αυξητική τάση καθώς πλέον τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν και νέες προσθήκες παιδιών και πλέον ο αριθμός τους ξεπερνά τα 70.

Μάλιστα όπως μας ανέφερε ο κ. Αλμπάνης πολλά από τα παιδιά αφού παρακολούθησαν αρκετές από τις προπονήσεις της Ακαδημίας στην συνέχεια έγιναν μέλη της γιατί όπως δήλωσαν τους άρεσε τόσο η δουλειά που γίνεται όσο και το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στα παιδιά που στελεχώνουν το τμήμα αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here