Α2 Μπάσκετ: αλλαγές για τη νέα χρονιά

0
9

Το δικαίωμα να βάλει δύο ξένους στο ρόστερ της εν όψει της σεζόν 2022/23 θα έχει κάθε ομάδα της Α2 Ανδρών, με την ΕΟΚ να είναι έτοιμη για δραστικές αλλαγές στο πρωτάθλημα.

Κοντά σε σε δραστικές αλλαγές στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών βρίσκεται η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία εξετάζει την προσθήκη δύο ξένων από τη σεζόν 2022/23, αλλά και Final Four για την άνοδο στην Α1 που θα γίνεται σε ουδέτερη έδρα.

Οι παράγοντες της ΕΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμη κάποια απόφαση, καθώς προσπαθούν να βρουν με ποιον τρόπο θα προκύψει αυτή η σημαντική αλλαγή στο δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας. Αν θα υπάρχει περιορισμός λεπτών για έναν ή για δύο ξένους και αν θα είναι αναγκαία η ύπαρξη δύο ή τριών παικτών νεαρής ηλικίας στις δωδεκάδες.

Για την ιστορία, ξένοι στην Α2 αγωνίζονταν μέχρι και τη σεζόν 2019/20 πριν επανέλθουν φέτος στο πρωτάθλημα. Κατά τα άλλα, θα υπάρχουν playoffs για τις θέσεις 1-8, με Final Four προβιβασμού σε ουδέτερη έδρα, ενώ θα υπάρχει και χρηματική επιβράβευση για την χρησιμοποίηση αθλητών νεαρής ηλικίας.

Αλλος ένας τρόπος αναβάθμισης θα είναι η Live μετάδοση όλων των αγώνων της A2 μέσω stream.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here