Βασίλης Αλμπάνης: “τα Μετέωρα ήταν η μόνη επιλογή για μένα”

0
216

Τα Μετέωρα μπήκαν δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι κι έκαναν την πρώτη τους μεταγραφή που ήταν και ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς απέκτησαν τον Βασίλη Αλμπάνη, έναν πολύ καλό  ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το sportskalampaka επικοινώνησε με τον Βασίλη Αλμπάνη κι έχει τις πρώτες του δηλώσεις ύστερα από την συμφωνία του με τα Μετέωρα.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

Πως αποφάσισες να συνεργαστείς με τα Μετέωρα;

Είναι μια απόφαση που αργά ή γρήγορα θα έπαιρνα. Θεωρώ ότι έρχομαι στη καλύτερη φάση της αθλητικής μου ζωής. Από κει και πέρα ήταν η μόνη μου επιλογή η ομάδα των Μετεώρων δεν είχα κάποια άλλη σκέψη.

 Πως αισθάνεται που θα φορέσεις και πάλι την φανέλα τους ύστερα από 15 χρόνια περίπου και πάλι; Δεδομένου ότι από εκεί ξεκίνησες την καριέρα σου!

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου μεγαλώνοντας  παιδιά της ηλικίας μου, φίλοι κτλ.  ξεκινήσαμε από την ακαδημία της ομάδας με αρκετά όνειρα και  αγάπη. Παίζοντας και 2 χρόνια στην αντρική ομάδα σίγουρα τα συναισθήματα έγιναν πιο δυνατά. Οπότε συνεχίζεται μια μικρή ιστορία.

 Παρακολουθούσες την πορεία τους τα προηγούμενα χρόνια;

Παρακολουθούσα τη πορεία τους ναι, η αλήθεια όχι τόσο συχνά από κοντά κυρίως λόγω χρόνου.

Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες με τη νέα σου πλέον ομάδα ποιες είναι;

Η  μόνη φιλοδοξία είναι όσο το δυνατόν να διατηρούμαι σε ένα καλό ατομικό επίπεδο και μέσα από αυτό να προσφέρω και στην ομάδα ειδικότερα σε μια αρκετά δυνατή κατηγορία. Από κει και  πέρα στους στόχους που θα θέσει η διοίκηση με τον προπονητή θα προσπαθήσω να συνεισφέρω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here