Γιώργος Γκόβαρης: τα Μετέωρα έχουν δυνατότητες για κάτι καλό

0
105

Ο Γιώργος Γκόβαρης είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι συνδεδεμένος με την ομάδα των Μετεώρων καθώς φέτος αγωνίζεται με τα χρώματά της για 13η σεζόν.

Και όλα  τα χρόνια που ήταν στις τάξεις της ήταν πάντα από τους βασικούς ποδοσφαιριστές καταγράφοντας πάνω από 30 παιχνίδια ανά σεζόν.

Για πρώτη φορά αγωνίστηκε την σεζόν 2003-04 στην τότε Δ’ Εθνική, στην συνέχεια αγωνίστηκε στους Παραληθαίους και στα Μετέωρα ήταν και πάλι από το 2007 μέχρι το 20017 όπου και αποχώρησε, αγωνίστηκε στην συνέχεια στο Καστράκι και φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε και πάλι στα Μετέωρα όπου και στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος που πρόλαβαν κι έδωσαν ήταν και πάλι στην βασική ενδεκάδα.

Στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο sportskalampaka κάνει αναφορά στο φετινό πρωτάθλημα που είναι πλέον στον αέρα και κάνει τις εκτιμήσεις του σε περίπτωση που αυτό συνεχιστεί.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Πως σου φάνηκε η Γ’ Εθνική μετά από αρκετά χρόνια που ξανα-έπαιξες στην κατηγορία αυτή;

Πιστεύω πως γενικά το επίπεδο είναι αρκετά καλό, σίγουρα όμως δεν είδαμε όλες τις ομάδες, με βάση όμως αυτές τις 3 ομάδες που αντιμετωπίσαμε θεωρώ πως το επίπεδο είναι πολύ καλό σε σχέση με τότε που είχα αγωνιστεί και πάλι στην ίδια κατηγορία (την πρώην Δ’ Εθνική). Θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή κατηγορία αντάξια του ονόματός της.

Πόσο δύσκολο ήταν να πάρεις και πάλι θέση βασικού;

Για να παίξω και πάλι βασικός στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν ήταν εύκολο, γνωρίζω όμως τον εαυτό μου, είμαι μαχητής, πίστευα μέσα μου ότι θα παίξω βασικός. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, όλοι ξέρουν πόσο την αγαπάω και γι’ αυτό επέστρεψα, κι αυτό θα γινόταν μέσα από τα παιχνίδια, δούλεψα αρκετά στην προετοιμασία, ο προπονητής με εμπιστεύθηκε κι εγώ θεωρώ ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό.

Τί έφταιξε και τα Μετέωρα γνώρισαν τρεις ήττες οριακές με το ίδιο σκορ;

Οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση ενός αποτελέσματος. Στοίχισε το ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε κανένα παιχνίδι, έλειπε η τύχη, και οι λεπτομέρειες στην κατηγορία αυτή είναι σημαντικό πράγμα. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας – αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί – πιστεύω ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πάει πολύ καλά παρά το όχι καλό ξεκίνημα.

Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πάλι, θεωρείς ότι τα Μετέωρα έχουν ελπίδες να παραμείνουν στην κατηγορία;

Η ομάδα έχει τις βάσεις να υλοποιηθεί ο στόχος της παραμονής. Υπάρχει καλό κλίμα, καλό υλικό και είμαστε όλοι μαζί, το αποτέλεσμα στο τέλος πιστεύω ότι θα είναι θετικό. Η ομάδα προσπάθησε αρκετά, έδειξε ανταγωνιστική κι αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο στο τέλος θα σωθεί.

Το κλίμα στην ομάδα πως ήταν ύστερα από 3 χρόνια που επέστρεψες και πάλι;

Όπως προανέφερα το κλίμα ήταν εξαιρετικό αν και δεν ήταν εύκολο από την στιγμή που κάναμε αυτές τις ήττες. Μεταξύ μας δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις όλοι ήμασταν εκεί για έναν σκοπό, να κάνουμε πράξη τους στόχους της ομάδας. Το κλίμα που βρήκα ήταν πολύ καλό, όλοι προσπαθούν και οι διοικούντες πρώτα απ’ όλους και μακάρι όλη αυτή η προσπάθεια να έχει χάπι έντ.

Η αλλαγή του προπονητή θα επηρεάσει την ομάδα και πώς;

Σίγουρα όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή, αλλάζουν πράγματα. Ο προπονητής έφυγε για προσωπικούς λόγους – τον ευχαριστώ δημόσια για την συνεργασία που είχαμε – και θέλω να ελπίζω ότι η νέα άφιξη προπονητή θα βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται μετά το άτυχο ξεκίνημα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here