Γιώργος Μερτσιώτης: “η διάκριση στην Γ’ Εθνική απαιτεί σκληρή δουλειά”

0
78

Ο Γιώργος Μερτσιώτης είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία των Μετεώρων. Μετά την παιδική ομάδα αγωνίστηκε στην Κρύα Βρύση και στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, την σεζόν 2018-19 ήταν και πάλι στα Μετέωρα που αγωνίζονταν τότε στην Γ’ Εθνική και τον Ιανουάριο του 2019 μεταγράφηκε και πάλι στην Κρύα Βρύση. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Πύργου και φέτος επέστρεψε και πάλι στα Μετέωρα.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και της επίσημης ανακοίνωσης που έγινε σήμερα, το sportskalampaka επικοινώνησε μαζί του για μια μίνι-συνέντευξη.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

Πως ήρθες και πάλι στα Μετέωρα;

Με προσέγγισαν τόσο ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Βαβίτσας όσο και ο προπονητής κ. Νίκος Μανούρας και μου εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να έρθω στην ομάδα και να βοηθήσω όσο μπορώ. Δεν ήμουν σίγουρος για το αν ήμουν εδώ αφού ήμουν μαθητής της Γ’ Λυκείου, ξεκίνησαν όμως να κάνω προπονήσεις κι αφού έμεινα εδώ στην περιοχή ολοκληρώθηκε και η μεταγραφή μου.

Οι εντυπώσεις σου από την προετοιμασία ποιες είναι;

Θα έλεγα ότι είναι αρκετά πιεστική, εμείς ξεκινήσαμε νωρίς, νωρίτερα κι από τις άλλες ομάδες. Και είναι δύσκολο που καθυστερεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθώς στην αρχή είχαμε ενημερωθεί ότι θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου, ύστερα ότι θα ξεκινούσε στις 27 και τελικά πάει ακόμα παραπίσω. Σίγουρα όλη αυτή η καθυστέρηση μας πιέζει ακόμα περισσότερο και είναι λίγο περίεργη όλη αυτή η κατάσταση. Από εκεί και πέρα η προετοιμασία είναι πολύ καλή, υπάρχουν παίκτες με εμπειρία και ποιότητα και όλα εξελίσσονται καλά στο κομμάτι αυτό.

Το κλίμα στην ομάδα πως είναι;

Το κλίμα είναι πολύ καλό. Όλοι οι παίκτες είναι μαζί σαν μια παρέα, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα τα παιδιά με έβαλαν στο κλίμα της ομάδας από την πρώτη στιγμή. Όλα είναι καλά.

Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες ποιες είναι;

Στα Μετέωρα θέλω να μάθω πράγματα και μετά να μπορέσω να παίξω και να βοηθήσω. Θέλω να καταφέρω να διακριθώ στο επίπεδο της Γ’ Εθνικής. Φυσικά για όλα αυτά χρειάζεται και απαιτείται σκληρή δουλειά την οποία είμαι διατεθειμένος να κάνω και με το παραπάνω.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here