Γ’ Εθνική: ανακαλείται η επικύρωση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο

0
48

Πανδραμαϊκός και Ορφέας Ξάνθης δικαιώθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την έφεση που κατέθεσαν κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επομένως θεωρείται “άκυρη” η συμμετοχή του Αγροτικού Αστέρα στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Super League 2.

Ο Παναδραμαϊκός και ο Ορφέας Puma Ξάνθης είχαν προσφύγει κατά της απόφασης να επικυρωθεί η βαθμολογία στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και το Διαιτητικό Δικαστήριο τούς δικαίωσε. Με αυτή την απόφαση θεωρείται άκυρη η συμμετοχή του Αγροτικού Αστέρα στο ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο στη Super League 2, την οποία και κέρδισε τελικά η ομάδα του Ευόσμου.

Η καταγγελία έγινε γιατί ο Αγροτικός Αστέρας δεν είχε εγγραφεί έγκαιρα στο Αθλητικό Μητρώο της ΓΓΑ. Η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί ένα “δεδικασμένο” και ενδεχομένως να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και για άλλες πανομοιότυπες καταγγελίες. Η συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να ανατροπεί μόνο στο CAS.

Το ζήτημα αυτό απασχολεί την ΕΠΟ, η οποία θα πρέπει να λάβει αποφάσεις για το τι θα κάνει για την επικύρωση της βαθμολογίας, όχι μόνο του πρώτου αλλά και του δεύτερου ομίλου. Υπάρχει και η υπόθεση του δεύτερου ομίλου, ανάμεσα σε Μακεδονικό και Κοζάνη, η οποία έφτασε μέχρι το CAS. Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο δικαίωσε “ηθικά” την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά η τελική απόφαση παραμένει στην ΕΠΟ, αφού δεν τής επέστρεψε τους βαθμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here