Γ’ Εθνική: γίνονται ενέργειες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

0
49

Tο μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου μίλησε στην «Πέλλα τηλεόραση» για το ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο, για τον Βαγγέλη Γραμμένο και τις εκλογές της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων είπε: «Τα πράγματα είναι δύσκολα στις κατηγορίες κάτω από την σούπερ λιγκ 1 γιατί δεν έχουμε την βοήθεια που θα έπρεπε από την πολιτεία. Σε κάποιες χώρες αγωνίζεται και το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα γιατί η κυβέρνηση τους βοηθάει να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο σύμφωνα με όλα αυτά που προβλέπονται στην σούπερ λιγκ 1. Εμείς έχουμε μείνει πίσω και αναφέρομαι στην Σούπερ Λιγκ 2 και στην Φούτμπολ Λιγκ.

Σε εμάς δόθηκε το βάρος στο να στηριχθεί το σύστημα υγείας παρά να δούμε όλα τα υπόλοιπα. Νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όλοι οι φορείς να ασχοληθούν και με τον αθλητισμό. Ηρθε η ώρα όπως είπατε και εσείς να στηρίξουμε τον αθλητισμό».

Ακόμη πρόσθεσε: «Αθλήματα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ενώ αναφορά έκανε και στην Α’ γυναικών: Δεν υπάρχει άλλη χώρα που δεν έχει γυναικείο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Είναι μόνο η Ελλάδα».

Για τη Γ Εθνική επισήμανε: «Εχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει. Θα ξεκινήσουμε αλλά θα τηρήσουμε το πρωτόκολλο».

Για τα τοπικά είπε: «Η παράταση της αγωνιστικής περιόδου είναι σχεδόν βέβαιη. Πρέπει να μη σκεφτόμαστε την 30η Ιουνίου καθώς μπορεί η αγωνιστική περίοδος όπως πέρσι να πάει μέχρι τις 31 Αυγούστου. Οπότε είναι στο χέρι της κάθε Ενωσης να διαχειριστεί μόνη της αυτήν την κατάσταση».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε: «Η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας μας είναι ο τουρισμός αλλά και πολλές εργασίες αφορούν την γη. Ανοίγουν οι δουλειές το καλοκαίρι και όταν ανοίγουν οι δουλειές περισσεύει το ποδόσφαιρο. Για αυτό μπορεί σε κάποιες Ενώσεις ή μαζικά με εντολή προς την ΕΠΟ, να δοθεί μια άδοξη λήξη που θα μείνει στις μνήμες των ποδοσφαιριστών, των παραγόντων και όλων όσοι αγαπούν τα αθλήματα και θα έχει μια κόκκινη γραμμή η συγκεκριμένη περίοδος. Τέτοιες κακές μνήμες θα μας μείνουν είτε για τον αθλητισμό είτε για άλλους λόγους».

Τα σωματεία σας θέλουν να επαναρχίσουν τα Πρωταθλήματα; «Αυτό που ενδιαφέρει τα σωματεία αυτή την στιγμή είναι να έχουν γρήγορα μια απάντηση για το τι θα ισχύσει. Αν θα παίξουμε ή όχι».

ΠΗΓΗ: mikriliga.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here