Γ’ Εθνική, Ερασιτεχνικά: παραμένουν στον πάγο

0
25

Το «λουκέτο» στα πρωταθλήματα πλην Superleague Interwetten και Basket League, θα παραμείνει ως τις 7 Ιανουαρίου όπως αποφασίστηκε από την κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας το μεσημέρι της Δευτέρας (07/12) ανακοίνωσε σε ποιες κατηγορίες θα συνεχίσει να ισχύει η αναστολή μέχρι τις 7/1, ενώ αναφέρθηκε στις μετακινήσεις από νομό σε νομό και στην βραδινή κυκλοφορία.

Οπως γνωστοποίησε όλα τα αθλήματα στη χώρα μας θα παραμείνουν στον… πάγο τουλάχιστον μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία (7/1). Κάτι που σημαίνει ότι τα μοναδικά πρωταθλήματα που θα συνεχιστούν κανονικά είναι της Super League Interwetten και της Basket League. 

Πράγμα που σημαίνει ότι οι αθλητές των χαμηλότερων κατηγοριών σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, του βόλεϊ, του χάντμπολ, του πόλο, αλλά και των υπόλοιπων ημιεπαγγελματικών-ερασιτεχνικών σπορ δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στη δράση και θα συνεχίσουν να βιώνουν αυτή την εξαθλίωση.

Και φυσικά για την ώρα δεν φαίνεται φως στο τούνελ ώστε να γίνει κάποια πρόβλεψη ή κάποια εξαγγελία για το αν και πότε και πως θα ξεκινήσουν και πάλι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here