Γ’ Εθνική: η Κοζάνη κατεβαίνει κανονικά στο πρωτάθλημα

0
53

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως η ομάδα της Κοζάνης δεν θα συνέχιζε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την υποσημείωση όμως ότι αν βρισκόταν λύση τελικά θα κατέβαινε κι αυτό φαίνεται πως έγινε.

Όπως αναφέρει σχετικά η mikriliga.com:

Οι οικογένειες Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου ανέλαβαν την ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης όπως το ανακοίνωσε ο Χρήστος Πετρόχειλος πρόεδρος του Συνδέσμου Παραγωγών και Υποστηρικτών Έργων Βιοαερίου (Σ.Π.Ε.Β.) και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κIEFER κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για άλλη επένδυση που θα κάνουν στην περιοχή της Κοζάνης.

Ο κ. Πετρόχειλος δήλωσε «προχωρήσαμε στην απόκτηση της ομάδας της Κοζάνης και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες δηλώσαμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να μην υποβιβαστεί..
Μια ομάδα με τέτοια ιστορία πρέπει να μείνει στην κατηγορία και να στηριχθεί και από άλλες εταιρείες που μπορούν να βοηθήσουν. Λεπτομέρειες για την κίνηση μας αυτή θα σας δώσουμε στο προσεχές διάστημα».

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα η Κοζάνη θα είναι ο πρώτος αντίπαλος των Μετεώρων σε παιχνίδι που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here