Γ’ Εθνική: οι πρωταθλητές, αλλά και οι εκκρεμότητες

0
41

Κατά… 80% ολοκληρώθηκε σήμερα η δράση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες στον 7ο και τον 9ο όμιλο. Ωστόσο, γνωστοί είναι οι πρωταθλητές των εννέα ομίλων που θα πάρουν μέρος στα μπαράζ ανόδου, για τις 4 θέσεις στην ανανεωμένη Super League 2 της νέας σεζόν.

Αυτές οι εννέα ομάδες είναι οι Ορφέας Ξάνθης (1ος), Ποσειδών Μηχανιώνας (2ος), Αναγέννηση Καρδίτσας (3ος), Διαγόρας Στεφανοβικείου (4ος), Αχέρων Καναλακίου (5ος), Πανιώνιος (6ος), Κηφισιά (7ος), Θύελλα Ραφήνας (8ος), Ηρόδοτος (10ος) και απομένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον 9ο όμιλο.

Οι πρωταθλητές θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια (όμιλοι 1-5 και 6-10), όπου θα δώσουν μονά παιχνίδια. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα πάρουν την άνοδο. Επειδή ο 9ος όμιλος αναμένεται να αργήσει να ολοκληρωθεί, υπάρχει η σκέψη στην ΕΠΟ να ξεκινήσει πιο νωρίς ο βόρειος όμιλος των μπαράζ.

Ο βόρειος όμιλος στα μπαράζ θα έχει τις εξής ομάδες: Ορφέας Ξάνθης, Ποσειδών Μηχανιώνας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Αχέων Καναλακίου.

Ο νότιος όμιλος στους αγώνες μπαράζ θ’ αποτελείται από: Πανιώνιος, Κηφισιά, Θύελλα Ραφήνας, Ηρόδοτος και από την ομάδα του 9ου ομίλου που δεν έχει τελειώσει ακόμα (στις πρώτες θέσεις είναι ο Παναιγιάλειος, η Ζάκυνθος, ο ΠΑΟ Βάρδας, ο Ναυπακτιακός Αστέρας, τα Βραχνέικα και το Διαβολίτσι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here