Γ’ Εθνική: παρατείνεται η αγωνία των ομάδων

0
35

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Football League αλλά και στην Γ’ Εθνική Κατηγορία περιμένοντας την απόφαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.
Η καθυστέρηση που παρατηρείται έχει προκαλέσει αγανάκτηση σε όλους όσοι εμπλέκονται στις δύο κατηγορίες, καθώς ούτε και την Παρασκευή (22/1) προέκυψε κάποια εξέλιξη.
Για την Παρασκευή είχε προγραμματιστεί η συζήτηση του θέματος της επιστροφής στις προπονήσεις, έπειτα από την αναβολή της Πέμπτης (21/1). Παρόλα αυτά η Επιτροπή των «ειδικών», σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε αυτή την φορά ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα και όλα δείχνουν… παράταση στην αγωνία.
Πιθανότατα η απόφαση να παρθεί την ερχόμενη εβδομάδα, γεγονός που θα πυροδοτήσει αντιδράσεις. Κι αυτό διότι, F.L. και Γ’ Εθνική περιμένουν εδώ και καιρό την ανταπόκριση των Λοιμωξιολόγων στα αιτήματά τους, τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται στον… πάγο.
Η νεότερη πληροφόρηση ή για την ακρίβεια η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη, αναφέρει ωστόσο πως δεν αποκλείεται η επιστροφή στις προπονήσεις για την F.L. να προκύψει στις αρχές του Φλεβάρη. Είναι αυτονόητο πως κάθε ημέρα που περνά και οι δύο κατηγορίες μένουν σε… ακινησία, αυξάνονται τα προβλήματα και κυρίως η επιβίωση των ομάδων και των παικτών.

Πηγή: mikriliga.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here