- Φαίνεται πως το γήπεδο του Δενδροχωρίου φέρνει γούρι στα Μετέωρα. Την αγωνιστική περίοδο 2008-09 κερδίζοντας εκεί τότε με 7-0 είχαν εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Γ’ Εθνική.
- Χθες Κυριακή κερδίζοντας στο Δενδροχώρι εξασφάλισαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, δικαίωμα που τους δίνει να συμμετάσχουν στον αγώνα μπαράζ ανόδου.
- Κάτι που είχαν πετύχει και πέρυσι, αλλά στο μπαράζ είχαν ηττηθεί από το Νεοχώρι με 1-0.
- Τα Μετέωρα συνεχώς δείχνουν την δυναμική τους και πως πάντα βρίσκουν τον τρόπο να πρωταγωνιστούν.
- Χθες ήταν η Κυριακή του Θωμά που συνέπεσε με την εορτή του Αγίου Γεωργίου και η μισή ομάδα των Μετεώρων γιόρταζε.
- Έχουμε και λέμε, γιόρταζαν ο πρόεδρος των Μετεώρων Γιώργος Ράτζας και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Γερεντές, Θωμάς Γερεντές, Γιώργος Καραμούζης, Γιώργος Ψαθογιαννάκης.
- Λίγοι οι φίλαθλοι από πλευράς Μετεώρων που βρέθηκαν στο γήπεδο του Δενδροχωρίου, αλλά πιστοί. Άλλωστε τέτοιες νίκες όλοι θέλουν να τις χαίρονται, αλλά άλλο είναι από κοντά κι άλλο από μακριά.
- Γιαυτό όλοι πρέπει να καταλάβουν πόση σημασία έχει τα Μετέωρα να έχουν δίπλα τον κόσμο τους τόσο στον αγώνα μπαράζ, αλλά και σε όλα τα άλλα. Όχι μόνο όταν θα πέφτουν οι προβολείς της δημοσιότητας!
- Για τον αγώνα μπαράζ με τα Σαράγια έχουμε μέρες μπροστά μας για να τον αναλύσουμε, όπως επίσης και για τους πιθανούς αντιπάλους σε περίπτωση που τα Μετέωρα πάρουν τη νίκη και πάνε στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.