Δεν αλλάζουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου από την ΦΙΦΑ

0
5

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία αντιλαμβανόμενη την έκταση που πήρε το δημοσίευμα της “El Mundo Deportivo” φρόντισε γρήγορα να διευκρινίσει πως δεν έχει πρόθεση να κάνει καμία αλλαγή στους κανονισμούς.

Καμία πρόθεση να προβεί σε αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου δεν έχει η FIFA. Αυτό διευκρίνισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία με επίσημη ανακοίνωση, προφανώς αντιλαμβανόμενη το πόσο μεγάλη έκταση είχε πάρει το αποκλειστικό δημοσίευμα της ισπανικής, Mundo Deportivo, το οποίο έκανε λόγο για μια σειρά από αλλαγές που σκέφτονται τα στελέχη της να κάνουν στο άθλημα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της FIFA:

«Η FIFA θα ήθελε να ξεκαθαρίσει τα εσφαλμένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα media τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την φερόμενη πρόθεση να δοκιμαστούν αλλαγές στους Κανόνες του Παιχνιδιού στο πλαίσιο ενός τουρνουά Νέων στην Ολλανδία.

Η FIFA διαβεβαιώνει ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόθεση για δοκιμές σε οποιαδήποτε από τις αλλαγές που αναφέρθηκαν και πως αυτές οι αλλαγές δεν έχουν συζητηθεί καν, ούτε εντός της FIFA, ούτε με τους συνεργάτες μας στην IFAB».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here