Δωρεάν εισιτήρια από την ΟΥΕΦΑ στους τελικούς

0
7

Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφερίν ανακοίνωσε ότι θα δοθεί στους οπαδούς των ομάδων που θα συμμετέχουν στους φετινούς τελικούς διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA, ένας σημαντικός αριθμός δωρεάν εισιτηρίων γι αυτούς τους αγώνες, προκειμένου να τους ευχαριστήσει και να επιστρέψει την υποστήριξή τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Οι φίλοι των φιναλίστ συλλόγων θα λάβουν δωρεάν εισιτήρια που διανέμονται ως εξής:

UEFA Champions League: 10.000 δωρεάν εισιτήρια (5.000 εισιτήρια ανά ομάδα)

UEFA Europa League: 8.000 δωρεάν εισιτήρια (4.000 εισιτήρια ανά ομάδα)

UEFA Europa Conference League: 6.000 δωρεάν εισιτήρια (3.000 εισιτήρια ανά ομάδα)

UEFA Women’s Champions League: 6.000 δωρεάν εισιτήρια (3.000 εισιτήρια ανά ομάδα)

Κάθε ομάδα φιναλίστ θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα δωρεάν εισιτήρια για να ανταμείψει τους πιο πιστούς οπαδούς της, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι αυτά τα εισιτήρια δεν μπορούν να δοθούν σε χορηγούς, συνεργάτες ή στελέχη του συλλόγου.

Επιπλέον, η UEFA αποφάσισε επίσης να διατηρήσει αμετάβλητη την τιμή των εισιτηρίων της κατηγορίας 4 (70 ευρώ) και κατηγορίας 3 (180 ευρώ) για τους επόμενους τρεις τελικούς του UEFA Champions League, δηλαδή το 2022, το 2023 και το 2024, παραμένοντας σύμφωνα με τις ισχύουσες τιμές, από το 2020.

«Η UEFA έχει πλήρη επίγνωση της τρέχουσας πληθωριστικής κατάστασης, ιδίως όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων για αθλητικές εκδηλώσεις που έχουν σημειώσει σημαντική αύξηση τα τελευταία χρόνια. Αποφασίζοντας να παγώσει αυτές τις τιμές για τουλάχιστον τρεις σεζόν γι αυτούς τους αγώνες κύρους, η UEFA θέλει να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στους φιλάθλους, διασφαλίζοντας έτσι ότι η συμμετοχή σε αυτές τις διοργανώσεις είναι προσιτή σε όλους», ανέφερε ανακοίνωση της UEFA, η οποία θα αναλάβει όλα τα έξοδα που σχετίζονται με αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία δεν θα έχει καμία επίπτωση στην οικονομική ανακατανομή στους συλλόγους που θα λάβουν όλα τα αναμενόμενα ποσά.

«Οι φίλαθλοι είναι η ψυχή του ποδοσφαίρου. Γι αυτόν τον λόγο, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ένας ωραίος τρόπος να τους ευχαριστήσουμε που άντεξαν αυτά τα δύο τελευταία χρόνια χωρίς ποτέ να αφήσουν τις ομάδες τους να μην έχουν υποστήριξη ακόμα και όταν έλειπαν από τα γήπεδα. Οι φίλαθλοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου και πρέπει να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι φίλαθλοι μπορούν να ζήσουν τις ιστορικές στιγμές των αγαπημένων τους ομάδων σε προσιτές τιμές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here