Δύσκολο να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και πάλι

0
44

Δύσκολη ως αδύνατη φαίνεται η συνέχιση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων κάτι που βέβαια θα είναι συναρτήσει με το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Θυμίζουμε από τις 13 Μαρτίου που άρχισε να εφαρμόζεται το “lock down” έκλεισαν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ σταμάτησαν και οι προπονήσεις στις ερασιτεχνικές ομάδες όπως και σε όλους τους αθλητικούς τομείς.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις πιθανολογείται ότι θ’ ανοίξουν και πάλι προς το τέλος Μαΐου, αλλά και τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν οι ομάδες χρειάζονται μια κανονική προετοιμασία σχεδόν, ενώ σίγουρα το να μαζεύονται τόσα άτομα στα αποδυτήρια σίγουρα για την ώρα είναι επικίνδυνο.

Για παράδειγμα στην Α’ ΕΠΣ Τρικάλων χρειάζονται ακόμα 10 αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και κάτι λιγότερες στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Για να γίνουν αυτά τα πρωταθλήματα από εδώ και πέρα θα φτάσουμε να γίνονται αγώνες μέσα στο καλοκαίρι με θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών οπότε κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο.

Από εκεί και πέρα αν όντως δεν ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα το τι θα γίνει με ανόδους και υποβιβασμούς, αυτό είναι κάτι που θα αποφασισθεί από την ΕΠΟ κάτι που μας το επιβεβαίωσε και η τοπική ένωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here