Εγκρίνονται οι 5 αλλαγές στα παιχνίδια, λιγότεροι στο VAR

0
14

Mιλώντας στο “Sky Sport Italia”, ο Ιταλός αρχιδιαιτητής, Νίκολα Ριτσόλι, αποκάλυψε πως η FIFA θα εγκρίνει τις πέντε αλλαγές με σκοπό να βοηθήσει τις ομάδες και τους παίκτες και πως στο VAR θα υπάρχουν τρία άτομα.

Η αγωνιστική δράση θα επιστρέψει και θα γίνονται αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα και μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες, γι’ αυτό και πρέπει να βοηθηθούν οι παίκτες και να αντέξουν την καταπόνηση, αποφεύγοντας τραυματισμούς.

“Θεωρώ πως η FIFA θα επιτρέψει τις πέντε αλλαγές. Σε αυτή τη φάση, με πολλά ματς μαζί και πολύ υψηλές θερμοκρασίες, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βοηθηθούμε. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε διαφορετικά και όταν μιλάμε για την απόσταση, προκειμένου να μην πάρουμε ρίσκα.

Επίσης, πρέπει να γίνει ένα βήμα μπροστά στην κουλτούρα μας, κάτι θετικό για όλους μας. Δουλεύουμε με την UEFA και τα άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, προκειμένου να θέσουμε έναν κώδικα συμπεριφοράς”, ανέφερε ο Ριτσόλι.

Αναφορικά με το VAR, τόνισε πως θα υπάρχουν τρία άτομα αντί τέσσερα σε κάθε δωμάτιο, ώστε να έχουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους και θα φορούν μάσκες και γάντια για να προστατεύονται.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here