Εκτός έδρας με την Φήκη η Κρύα Βρύση

0
49

Η Κρύα Βρύση θα ξεκινήσει το 2025 με εκτός έδρας παιχνίδι αφού αύριο για την 13η αγωνιστική θ’ αναμετρηθεί στο γήπεδο της Φήκης με τον τοπική ομάδα.

Η Κρύα Βρύση προέρχεται από την ήττα που γνώρισε εντός έδρας από το Ροπωτό με 2-0 και πλέον στόχος της είναι να ανασυνταχθεί ώστε να μην χάσει κι άλλο έδαφος στην βαθμολογία. Απέναντι στην Φήκη η αποστολή της σαφώς και είναι δύσκολη, αλλά θα κάνει την προσπάθειά της ώστε να διεκδικήσει ότι τις αναλογεί.

Η Φήκη από την άλλη πλευρά προέρχεται από την ήττα που γνώρισε εκτός έδρας από την ΑΕΤ με 1-0 κι έχασε έδαφος στην βαθμολογία, ενώ αμέσως μετά άλλαξε και προπονητή καθώς την θέση του Τάκη Ρούσσα την πήρε ο Βίκτωρας Ψύχος.

Στόχος της στο αυριανό παιχνίδι θα είναι η νίκη ώστε να μην μείνει κι άλλο πίσω από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here