Την Κυριακή 12 Μαρτίου για τον β’ όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής με την Δόξα Χρυσομηλιάς να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κεραυνό Ροπωτού.
Αυτό θα είναι ένα από τα δύο ντέρμπι κορυφή της αγωνιστικής αυτής καθώς η ομάδα της Χρυσομηλιάς με 33 βαθμούς βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογία, έναν βαθμό πίσω από την Βασιλική και το Ροπωτό ακολουθεί από την 3η θέση με 32 βαθμούς.
Και οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν τη νίκη με την οποία θα διατηρηθούν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο γήπεδο της Χρυσομηλιάς το Ροπωτό είχε κερδίσει με 2-0, ενώ οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στο κύπελλο στην έδρα του Ροπωτού το οποίο πήρε και την πρόκριση στα πέναλτι.