Εκτός έδρας νίκη για την ομάδα Κορασίδων του Φιλαθλητικού Καλαμπάκας

0
98

Η ομάδα των Κορασίδων του Φιλαθλητικού Καλαμπάκας νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Τυρνάβου με 3-2 σε εκτός έδρας αγώνα που έγινε για το πρωτάθλημα Κορασίσων.

Οι παίκτριες του Φιλαθλητικού ήταν καλύτερες στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, χτύπησαν τις γηπεδούχες στα αδύνατα σημεία τους και πήραν μία σπουδαία νίκη μακριά από την έδρα τους.

Το πρώτο σετ πήγαινε πόντο-πόντο και ο Φιλαθλητικός κατάφερε να το κερδίσει οριακά με 25-23.

Ίδια εξέλιξη είχε και το δεύτερο σετ μόνο που σ’ αυτό οι γηπεδούχες ήταν πιο τυχερές και το κέρδισαν με 25-22.

Στο τρίτο σετ ο Φιλαθλητικός ξέφυγε την στιγμή που έπρεπε και κατάφερε και το κέρδισε με 25-18 και προηγήθηκε 1-2 στα σετ.

Η ομάδα του Τυρνάβου απάντησε στο τέταρτο σετ καθώς ήταν η σειρά της και πάλι να το κερδίσει και το έκανε με σκορ 25-18. Μάλιστα οι δύο ομάδες στο σημείο αυτό ήταν ισόπαλες όχι μόνο στα σετ, αλλά και στο σύνολο των πόντων.

Έτσι όλα θα κρίνονταν στο τάι-μπρέικ όπου εκεί οι παίκτριες του Φιλαθλητικού είχαν περισσότερο επιμονή και κατάφεραν να το κερδίσουν με 15-12 και να πάρουν τη νίκη με 3-2 σετ και φυσικά όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα αυτό θα κάνουν αρκετό καιρό να τον ξεχάσουν.

Η σύνθεση του Φιλαθλητικού

Ευαγγελία Κατσίκου, Ιωάννα Παπαδοπούλου, Ελγκίσα Κοτόρι, Μαρία Φίλου, Στεφανία Νταμπαλή, Ειρήνη Γκαντάλη, Σοφία Βάλλα, Κωνσταντίνα Δημητρίου, Πηνελόπη Σακελλαρίδη, Ευαγγελία Καραλή, Μαρία Κοντοτόλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here