Επιστολή στον Πρωθυπουργό από SL2 και FL

0
9

Super League 2 και Football League είναι στον αέρα μετά την άρνηση των λοιμοξιολόγων να ανάψουν το πράσινο φως για να αρχίσουν τα πρωταθλήματα, αν και το υφυπουργείο Αθλητισμού φέρεται να είναι θετικό.

Τόσο η SL1 καθώς επίσης και η ΕΠΟ είναι στο πλευρό των δύο κατηγοριών, και όλοι μαζί έστειλαν επιστολή, μαζί με τον ΠΣΑΠ, έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με κοινοποίηση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά.

«Λαμβανομένης υπόψη της λειτουργίας όλων των πρωταθλημάτων της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, η άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων της SL2 και της Football League, τηρουμένων όλων των ανωτέρω αλλά και των υπαρχόντων συγκριτικών δεδομένων εξάπλωσης του ιού στο επαγγελματικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, έχουμε την κατά το δυνατό ασφαλή άποψη ότι, όπως ήδη συμβαίνει με το πρωτάθλημα της SL, δεν θα αποτελέσει πρόσθετη επιβαρυντική περίσταση» τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που καταλήγει.

«Θεωρούμε αναγκαία την επανέναρξη των πρωταθλημάτων της SL2 και της FL, και παρακαλούμε να κατανοήσετε την ανωτέρω αναγκαιότητα και, δια των αρμοδίων οργάνων σας χορηγήσετε άμεσα τη σχετική έγκριση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here