ΕΠΣΤ: η νέα Α’ Ερασιτεχνική

0
234

Πέρυσι το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί σε δύο ομίλους με τον α’ να έχει 9 ομάδες και τον β’ να έχει 10.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, διεξήχθηκε για 3 αγωνιστικές και στην συνέχεια διακόπηκε και δεν ξανάρχισε ποτέ. Ουσιαστικά η περσινή χρονιά ακυρώθηκε και μάλιστα για πρώτη φορά από το 1974-75 που δημιουργήθηκαν οι ενώσεις δεν αναδείχθηκαν πρωταθλητές ούτε και κυπελλούχες ομάδες σε όλες τις ΕΠΣ της χώρας.

Οι πληροφορίες λένε πως και τη νέα αγωνιστική χρονιά το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους. Φέτος στις περσινές 19 ομάδες θα προστεθούν και τα Μετέωρα που υποβιβάσθηκαν από την Γ’ Εθνική οπότε το πρωτάθλημα μπορεί να γίνει κάλλιστα σε δύο ομίλους των 10 ομάδων.

Ας θυμηθούμε τους ομίλους της Α’ Ερασιτεχνικής όπως είχαν διαμορφωθεί πέρυσι.

Α’ όμιλος: Αχιλλέας Μπάρας, Ριζαριό, Σαράγια, Διγενής Νεοχωρίου, Δήμητρα/Απόλλωνας, Καλύβια, Μεγαλοχώρι, Πυργετός, Ταξιάρχες.

Β’ όμιλος: Καστράκι, Κρύα Βρύση, Παραληθαίοι, Πύργος, Λυγαριά, Αγία Μονή, Πορταϊκός, Μικ. Κεφ/σο, Βαλτινό, ΑΕΤ Κηπακίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here