Ετοιμάζονται για το πρώτο ματς τα Μετέωρα

0
42

Τα Μετέωρα συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το πρώτο επίσημό τους παιχνίδι που θα είναι εκτός έδρας με την Πηγή το ερχόμενο Σάββατο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Την πρώτη αγωνιστική η Καλαμπακιώτικη ομάδα δεν αγωνίστηκε αφού ο αντίπαλός της ο Πυργετός δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.

Τα Μετέωρα την περασμένη έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα, προπονήθηκαν τόσο την Τρίτη όσο και σήμερα κανονικά κι αύριο έχουν ρεπό.

Η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Χρήστο Αυγέρο δεν υπάρχουν πέρα από τον Βασίλη Νταλούκα ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι αμφίβολη.

Το προηγούμενο ξεκίνημα του Χρήστου Αυγέρου με τα Μετέωρα ως πρώτου προπονητή ήταν και πάλι εκτός έδρας όπου για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 τα Μετέωρα είχαν κερδίσει την Λυγαριά με 1-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here