Ετοιμάζονται οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής

0
45

Η ΕΠΟ βρίσκεται αυτό το διάστημα στον σχεδιασμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και φυσικά τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Σε συνολικό βαθμό ο σχεδιασμός προσανατολίζεται στο να δημιουργηθούν 10 όμιλοι, δύο περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι. Βέβαια ο αρχικός σχεδιασμός μιλούσε για 9 ομίλους, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Οι πληροφορίες λένε πως οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πάνω από 135. Αν τελικά περάσουν οι 10 όμιλοι τότε θα υποβιβάζονται πιθανότατα οι 5 τελευταίες ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσες από τις πρώτες ομάδες θα ανεβαίνουν στην παραπάνω κατηγορία.

Αυτό σημαίνει πως σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στη σύσταση των ομίλων.

Από τρικαλινής πλευράς τόσο τα Μετέωρα όσο και η Φήκη θέλουν να τοποθετηθούν σε όμιλο με μικρές αποστάσεις κάτι που λίγο πολύ θέλουν όλες οι ομάδες ώστε τα έξοδα μετακίνησης να μην είναι μεγάλα, αλλά κι επίσης όταν υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις ίσως να χρειαστεί και παραμονή σε ξενοδοχείο κάτι που θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το ταμείο κάθε ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here