Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: με πένθος η Ελληνική αποστολή

0
15

Η ελληνική αποστολή που βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η ελληνική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων από το φονικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες εκεί θα διεξαχθούν από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου. Η ελληνική αποστολή βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και αναμένεται να επιστρέψει στις 6 Μαρτίου.

Συγκλονισμένοι από τη σύγκρουση των δύο τρένων στην περιοχή των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, είναι τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Ο ΣΕΓΑΣ επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου, προκειμένου να την ενημερώσει πως η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων. Η σκέψη των ανθρώπων του ελληνικού στίβου είναι στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς κι εκείνων που αγνοούνται“, ανέφερε ο ΣΕΓΑΣ στην ανάρτησή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here