Ευρωπαϊκό Στίβου: για τρίτη σερί διοργάνωση χρυσό μετάλλιο για τον Τεντόγλου

0
9

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8,65 μέτρα και στην τελευταία του προσπάθεια όπως ακριβώς και στην 5η, για να χάσει έτσι για ένα εκατοστό τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το πανελλήνιο ρεκόρ που κατέχει ο Λούης Τσάτουμας.

Αυτά που κάνει και φέτος ο Μίλτος Τεντόγλου αγγίζουν τα όρια της φαντασίας είναι όμως πέρα για πέρα αληθινά! Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους ανταγωνιστές του στον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου αφού όχι μόνο πήρε για τρίτη διαδοχική φορά χρυσό μετάλλιο αλλά το έκανε και με τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στον κόσμο.

Πήδηξε στα 8,42μ, στα 8,45μ και στα 8,49μ για να αφήσει όμως το καλύτερο για το τέλος όπου απογειώθηκε στις δύο τελευταίες προσπάθειές του. Στην 5η διέλυσε ξανά την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο αφού απογειώθηκε στα 8 μέτρα και 65 εκατοστά ενώ λίγο αργότερα έκανε πανομοιότυπο άλμα και στην 6η προσπάθειά του, φτάνοντας ξανά τα 8,65 μέτρα.

Το απίστευτο είναι πως άγγιξε όσο ποτέ το πανελλήνιο ρεκόρ που κατέχει ο Λούης Τσάτουμας, αφού αυτό είναι στα 8 μέτρα και 66 εκατοστά από άλμα που είχε κάνει το 2007 στην Καλαμάτα ο συναθλητής του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here