Ευχαριστήριο από τον Αίολο/Γόμφοι

0
10

Με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι για το 2021 η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων Αίολος/Γόμφοι θέλει να εκφράσει ευχαριστίες σε όλους στηρίζουν την προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια και έχουν δώσει την κατάλληλη ώθηση για να είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα στην κορυφή του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Το έπραξαν και στο δύσκολο αγώνα με τον Έσπερο Λαμίας, όπου στις δύσκολες στιγμές έδωσαν την ψυχολογική τόνωση στους παίκτες για να φέρουν τις πέρας την αποστολή τους. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα είναι κοντά μας και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αφού πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που μπορεί να προσφέρει θέαμα.

Εκτός όμως από τους φιλάθλους, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και δημόσια τους χορηγούς της ομάδας.

Σε δύσκολους καιρούς, όχι μόνο στέκονται στο πλευρό της ομάδας, αλλά το πράττουν με αισιόδοξη αύρα που δίνει δύναμη σε όλο το τμήμα του Αίολου/Γόμφοι για να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Χωρίς αυτούς η προσπάθεια θα είχε μείνει ατελής, έτσι η δική τους κίνηση αποτελεί και έμπνευση για να παλέψει η ομάδα για το καλύτερο δυνατό.

Είναι η κατάλληλη στιγμή το τρικαλινό μπάσκετ να ψάξει τις καλύτερες μέρες που όντως μπορεί να σηκώσει. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν, ας μην χαθεί η ευκαιρία.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here