Η αναδιάρθρωση στην Σούπερ Λιγκ 2 και πότε επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα

0
9

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για ακόμα μια φορά στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης με συγχώνευση της Super League 2 και της Football League.

Με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα “Βραδυνή της Κυριακής”, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αναδιάρθρωση.

«Περιορίζουμε με αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας τις επαγγελματικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο από τρεις σε δύο με τη συγχώνευση της Football League στη Super League 2, για να ενισχύσουμε την αξιοπιστία και την ποιότητα», τόνισε με αφορμή την αθλητική μεταρρύθμιση και το σχέδιο νόμου που θα πάει στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι για την αναδιάρθρωση και την συγχώνευση των δύο κατηγοριών, υπάρχει ήδη αρνητική διάθεση από τις ομάδες της Super League 2, παρά την πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού.

Επιπλέον τοποθετήθηκε και για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα λέγοντας: «Ηδη, ζητήσαμε από την επιτροπή λοιμωξιολόγων να εκκινήσει η διαδικασία, προκειμένου με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, στο τέλος του καλοκαιριού, να μπορέσουμε να έχουμε σταδιακή και συντεταγμένη επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες.

Φυσικά, όλα εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα και την πρόοδο των εμβολιασμών. Ωστόσο, για να είμαστε έτοιμοι, εργαζόμαστε από τώρα ώστε να ξεκινήσει η συζήτηση πάνω στην επικαιροποίηση του ειδικού πρωτοκόλλου, που είχε συντάξει πέρυσι η Super League 1».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here