Η Βαρκελώνη θέλει τους αγώνες της τελικής φάσης του πρωταθλήματος μπάσκετ

0
8

Η συζήτηση για το αν και το πώς μπορεί να ολοκληρωθεί (και) το πρωτάθλημα της ACB βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Βέβαια ο κορονοϊός έχει πλήξει την Ισπανία σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σύγκριση με άλλες χώρες και η πιθανότητα να μπει οριστικό λουκέτο για φέτος είναι πολύ μεγάλη.

Όπως και να έχει, μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα η Βαρκελώνη προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την τελική φάση του πρωταθλήματος, όταν ανάλογο ενδιαφέρουν έχουν εκφράσει πρόσφατα τα Κανάρια Νησιά και Ανδόρα, ενώ η απόφαση αναμένεται να παρθεί τέλη Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση πάντως που οι ομάδες επιστρέψουν στη δράση, κάτι που σύμφωνα με όλα τα δεδομένα θα αποφασιστεί στις 31 Μαΐου, τότε θα οδηγηθούμε σε ένα τουρνουά 12 ομάδων. Το πλάνο είναι να συγκεντρωθούν σε μία πόλη, ώστε να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια.

Αυτό βέβαια που έχει εξίσου ενδιαφέρον είναι ότι ενώ η Βαρκελώνη θέλει να φιλοξενήσει τους αγώνες, υπάρχει σενάριο να μην πάρει μέρος η… Μπαρτσελόνα! Ο λόγος είναι ότι οι ημερομηνίες της ACB συμπίπτουν με αυτές της EuroLeague, με τους Καταλανούς να φέρονται να προτιμούν να αγωνιστούν στην δεύτερη διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here